Welkom op de site van Buckfastteeltstation Ameland

koninginnenteelt

In het voorjaar van 2016 zijn we met een teeltgroep gestart om goede buckfastlijnen te bewaren en te testen en zodoende de beste lijnen te bewaren voor de toekomst. Deze teeltgroep is inmiddels uitgegroeid tot een internationale teeltgroep, zodat we onze testlijnen in grote getale in heel Europa kunnen testen.

We hebben in 2016 de actie van de BBv : “Buckfast in de kast” van harte ondersteund en we hebben in 2017 de kieleractie gehad in het kader van ons jubileum. Afgelopen seizoen kon U ook weer bij ons terecht voor  koninginnen en volkjes voor een redelijke prijs. We bedanken U allen voor het in ons gestelde vertrouwen .

Komend jaar( 2019) kunt U weer koninginnen van ons Buckfastteeltstation op Ameland kopen die aangepaard zijn op ons bevruchtingsstation aan de Pietje Miedeweg. Ook kunnen we vanaf half april koninginnen leveren die we vanaf maart telen op Cyprus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *